Tuinaanleg

Het tot stand brengen van een goed tuinontwerp is vaak een hele uitdaging. Aan de hand van tuintekeningen moet tijdens de aanleg uw tuin tot leven komen. Graag kijken wij samen met u naar de wensen die u voor ogen heeft en de mogelijkheden die de huidige ruimte biedt. Zo werken we aan het plan voor een tuin zoals u deze als opdrachtgever voor ogen heeft. De hoveniers van Maurice Huntjens zijn gedreven om, met een goed oog voor detail, deze plannen te vertalen naar een prachtige tuin die niet alleen mooi is voor het oog, maar ook een genot is om in te verblijven!

Tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin wordt er stap voor stap gewerkt naar het eindresultaat. Hoewel de hoofdlijnen van het aanleggen van uw tuin vastliggen in een tuinontwerp, kunnen er zich altijd onvoorziene situaties voordoen. Onze ervaren hoveniers geven er dan samen met u een passende draai aan, waardoor het eindresultaat van uw nieuwe tuin alleen maar beter wordt!

Vijveraanleg

Het hebben van water in een tuin is voor veel mensen een gekoesterde wens. Het komt dan ook vaak voor dat het aanleggen van een vijver door ons wordt opgenomen in het tuinontwerp. En dat is leuk! Want u kunt op talloze verschillende manieren water in uw tuin laten terugkomen. Zo kent alleen een vijver al verschillende verschijningsvormen; zoals een siervijver, zwemvijver, designvijver of spiegelvijver. Heeft u al eens gedacht aan een fontein met kabbelend of ruisend water? En ook waterwanden, waterlopen of beekjes in uw tuin behoren tot de mogelijkheden. Water kunt u dus op verschillende manieren laten terugkomen in uw tuin. Wij geven u hierin graag een passend advies!

Bedrijfstuinen

Als bedrijfseigenaar weet u dat het belangrijk is om het gebied om uw bedrijfspand verzorgd en netjes te houden. Vaak dient het als mooi visitekaartje van uw onderneming. Daarom zien de hoveniers van Maurice Huntjens het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van bedrijfstuinen als een van apart! Deze tuin is namelijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf of instelling.

We zijn op de hoogte van de criteria waaraan een goede en praktische bedrijfstuin moet voldoen. Zo houden we naast factoren zoals omvang, gebruik, budget en parkeergelegenheid ook rekening met de identiteit, de uitstraling en het imago van uw bedrijf. Uw bedrijfstuin moet perfect aansluiten op de cultuur van uw organisatie. Daarom maken wij graag vooraf kennis met u en uw bedrijf of instelling voordat we aan de slag gaan!